AKTIVITEITEN Augstus.2016*

Na een wisselvallig koel en regen weer van de eerste weken heeft de zomer zich herstelt met temperaturen van 31-33 graden voor het hele land. Toch is de warmste dag van dit jaar (20 juli) ruim 35 graden, door de droge en hete lucht uit het zuiden naar ons land is het prachtig zomerweer met veel ruimte voor de zon en minder regen of onweer. Het is zomer warm in het hele land met temperaturen van 25-30 maar een hittegolf werden niet gehaald.
September 2016: wordt een prachtige na zomer maand en misschien ook eens echt lekker warm tot de laatste week dan kan opeens de kou intreden.
Tuin aktiviteiten met dit prachtige zomer weer zijn de bloemen in op volle bloei… zie filmpje prachtige bloemen een min puntje is erg veel last van slakken enkele planten zijn niet opgekomen totaal vernield.
Op een klein deel na  moet hier en daar nog een likje verf hebben dan hopen we voor de winter klaar te zijn , nu met dit mooie zomerweer  heerlijk fietsen wandelen en van de natuur genieten.           wpsluiters-0  Tot de volgende keer. sticker-2

Categorieën: Categorie Restaurant, Computers and Internet, Hits, Hobby's, Reizen, Travel | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: